6.1 C
Valencia

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana recomana viatjar en silenci per a disminuir el risc de contagi

També es recorda l'obligatorietat de l'ús de màscara, la disposició d'hidrogel i el reforç que es realitza en neteja.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha intensificat la campanya informativa sobre les recomanacions en vigor per a viatjar en Metrovalencia i TRAM d’Alacant, davant l’actual situació provocada pel coronavirus.

Amb esta campanya, distribuïda en diferents suports informatius a l’interior dels trens i tramvies en servei, es vol recordar a les persones usuàries les recomanacions que cal tindre en compte a l’hora de realitzar desplaçaments en el transport públic.

Una de les recomanacions que s’ha afegit, a la ja existent, és la de viatjar en silenci, diferents estudis asseguren que no interactuar verbalment amb altres usuaris durant els desplaçaments disminueix considerablement el risc de contagi de la COVID-19.

En la citada campanya també es recorda que és obligatori la utilització de màscara de protecció homologada durant tota l’estada i en tot moment dins de les instal·lacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant. En este sentit, cal ressenyar que FGV facilita la seua compra en diferents màquines automàtiques distribuïdes per les principals estacions de totes dos xarxes.

- Publicitat -

També es recorda que els clients i clientes tenen a la seua disposició dispensadors d’hidrogel en els vestíbuls de les estacions i a l’interior de les unitats de metre i tramvia, i que cada tres minuts es renova completament l’aire a l’interior de totes les unitats de l’empresa pública.

Finalment, es recorda que FGV ha reforçat la neteja i desinfecció del material mòbil i les instal·lacions per a major seguretat en els desplaçaments.

- Publicitat -

Com a mesura addicional a les de neteja, desinfecció i renovació de l’aire que ja es realitzen en els últims mesos, tant en tallers com en les terminals de línies, l’empresa pública ha ampliat les labors de neteja dels trens i tramvies en servei durant el recorregut dels mateixos en les denominades hores barre, les de menor presència de viatgers, amb més personal destinat a estes labors.

Al seu torn, FGV ha incorporat també la desinfecció per mitjà de nebulització volumètrica amb peròxid d’hidrogen. Al llarg d’estos últims mesos, l’empresa pública ha estudiat, analitzat i comprovat este sistema de desinfecció, el qual ha sigut ratificat pel Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) certifica l’anul·lació total de la capacitat infectiva de la SARS-C, amb el que s’aconsegueix una absoluta desinfecció integral.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,625FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià