27.4 C
Valencia

El Feslloc explica els detalls de com serà el festival

L'organització llança una campanya de suport econòmic a la música en valencià que inclou un sorteig per assistir al festival en format reduït i apartat de la població de Benlloc.

- Publicitat -AVL

El festival Feslloc ha fet públic que el dia fort del festival se celebrarà en el terme municipal de Benlloc -en un lloc encara sorpresa, molt apartat de la població, a 13 quilòmetres- i amb un públic que podrà incloure algunes de les persones que tenen entrada.

El dijous 9 i divendres 10 les actuacions del festival seran a l’auditori de Benlloc i només per a la població local, dissabte 11, en canvi, sense acampada, amb un públic molt reduït, i distribuït en espais separats per grups d’amics, se celebrarà el dia fort amb 12 hores de música en valencià. L’organització resol així mesos de feina per adaptar-se a les mesures sanitàries, protegir la població local de Benlloc, i a la vegada celebrar el festival com un acte de suport a la música en valencià.

La Fúmiga, Smoking souls, Jazzwoman, El Diluvi, Feliu Ventura, Tardor, Tesa, Jonatan Penalba i Cactus protagonitzen el cartell del dissabte. L’organització manté així la gran majoria de les actuacions que havien anunciat abans de la pandèmia, i asseguren també que estos i l’estructura tècnica que necessiten cobraran els sous dignes acordats abans de la crisi i d’haver de reduir al mínim el format del festival. A més, s’està treballant per oferir una versió streaming de molta qualitat.

D’altra banda, sota el lema: “Cuidem la música, cuidem-nos!”, el festival llença una campanya solidària de recaptació de fons per als treballadors de la música en valencià que inclou un sorteig per assistir al festival. La campanya que comença hui convida a les persones que ja tenien l’entrada pel Feslloc 2020 que la donen a un fons de solidaritat per als treballadors de la música en valencià: músics i tècnics, a canvi de beneficis de cara a l’edició de l’any vinent i l’opció d’entrar en el sorteig -inicialment de 100 entrades- per a assistir al festival d’enguany. Qui ja té l’entrada també pot decidir no participar al sorteig i guardar-la per l’any vinent o demanar el retorn de l’import.

Per a les persones que encara no l’havien adquirit, s’obren dos “entrades activista” de 12 i 24 euros que, igual que les altres, van íntegrament als treballadors de la música en valencià, ofereixen recompenses per l’edició 2021, i la més costosa permet també participar el sorteig. Per a no trencar els grups d’amistats, les persones que guanyen el sorteig tindran tantes entrades com hagueren adquirit. Si només n’havien comprat una, podran venir amb una altra persona que tinga entrada. El sorteig es farà diumenge 5 de juliol a les 19h i es podrà seguir aportant al fi dins diumenge 19 de juliol.

“No podem fer altra cosa, malauradament no tothom podrà venir al Feslloc, no ens queda altra que fer un sorteig, volem que la gent que tenia entrada, si vol, puga optar a venir, i la gent que encara no l’havia comprada però que té un compromís amb el festival, també ho puga fer. I en tot cas, tothom que tenia entrada podrà optar a retorn de l’import, perquè tristament no tothom podrà venir”, explica Xavi Ginès, co-director del festival.

La campanya no servirà per a finançar el festival, que enguany se sostindrà únicament a través de l’organització -l’Ajuntament de Benlloc i Escola Valenciana-, i algunes subvencions, sinó per a crear un fons solidari que permetrà contractar més actuacions -no en les dates del festival- per arribar a més treballadors de la música en valencià i programar més música en directe, sempre seguint les recomanacions sanitàries estrictament. L’organització vol arribar al màxim de professionals, uns treballadors fonamentals per a qualsevol societat lliure i que s’han vist greument afectats per la pandèmia de la COVID-19.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,677FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.
- Advertisement -

: Valencià