jueves, 20 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Festa del Cinema per 2,90€

La passada edició va portar a les sales a 2,6 milions de persones, que van gaudir dels descomptes d’aquesta celebració.

La XII edició de la Festa del Cinema se celebrarà a partir d’avui i fins al dimecres dia 10 en sales de tota Espanya, amb entrades a 2,90 euros. La mecànica per a aquesta nova edició de la Festa del Cinema es manté i tots s’hauran d’acreditar en la pàgina web ‘fiestadelcine.com’ per a aconseguir l’acreditació que els permetrà gaudir d’un preu reduït per entrada durant els tres dies de l’esdeveniment.

El nombre d’acreditats en aquestes dates és fins al moment «molt similar» al d’anteriors edicions celebrades en el mes de maig. Les entrades podran ser adquirides per tres canals de venda diferents: taquilla, caixers de venda d’entrades situats en els vestíbuls dels cinemes i plataformes habituals de venda per Internet.

Entre les pel·lícules que estaran disponibles durant la XII edició de la Festa del Cinema destaquen, entre altres títols, ‘Un Italià a Noruega’, ‘La bella i la bèstia’, ‘Guardians de la Galàxia. Vol.2’, ‘John Wick. Pacte de Sang’, ‘Power Rangers’, ‘Negació’, ‘Z- La ciutat perduda’, ‘Estimar’, ‘Neu Negra’, ‘No sé dir adéu’, ‘Orbita 9’, ‘Passatge a l’alba’, ‘El beu jefazo’, ‘Wilson’, ‘Un colp amb estil’, ‘Mai digues el seu nom (bye bye man)’, ‘Últims dies a l’Havana’, ‘Els Barrufets: el llogaret amagat’, ‘Life (vida)’, ‘Nits de venjança’ i ‘Fast and Furious 8’.

La passada edició de la Festa del Cinema, celebrada a l’octubre del 2016, va portar a les sales a 2,6 milions de persones -mitjà milió més que en l’edició de tardor del 2015-, mentre que en l’edició de maig del passat any es van aconseguir els 1,7 milions, xifra superior als 1,6 milions de maig del 2015.

La Festa del Cinema està organitzada per FAPAE, FEDICINE), FECE i l’ICAA.

Últimas noticias

Contenido relacionado