Desmunten una festa de joves a València que no portaven mascareta

La festa clandestina es va celebrar este diumenge en una fàbrica abandonada de Benimaclet al costat de la Ronda Nord.

Agents de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) han desallotjat a mig centenar de persones d’una festa clandestina que celebraven ahir al matí en una fàbrica abandonada coneguda com ‘La Eskombrera’ en els voltants del cementeri de Benimaclet al costat de la Ronda Nord. En el dispositiu policial s’ha detingut a una persona per un delicte contra la salut pública, s’han alçat 9 actes per drogues, una per armes i 42 per no portar màscara.

Aarón Cano, regidor de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València ha lamentat “la greu irresponsabilitat d’estos comportaments que comprometen la salut de tantes persones” ha indicat el responsable de l’àrea de Seguretat en el Cap i Casal. “No és la primera vegada que la Policia Local de València actua en este lloc en les últimes setmanes” ha recordat el regidor Aarón Cano que ha destacat també el treball de la Policia Local de València per a evitar estes concentracions que suposen “un greu risc per a la salut i generen multitud de molèsties als veïns” ha assenyalat l’edil de l’Ajuntament de València.

“Continuem actuant contra la covid-19, contra la pandèmia però necessitem la participació de tota la ciutadania” ha afegit el regidor Aarón Cano per a qui “no es pot suplantar la responsabilitat individual per un policia. Tots som responsables d’esta situació, no es pot véncer a la Covid-19 amb la responsabilitat d’una part de la població i la irresponsabilitat permanent d’una altra part de la població que per molt xicoteta que siga és una agressió permanent a tota la societat” ha destacat Aarón Cano.

En este últim dispositiu, la Policia Local de València va detenir a una persona de vint-i-sis anys per un presumpte delicte contra la salut pública després d’intervenir-li en una renyonera 7 bossetes de plàstic blanc que contenien al voltant de sis grams de “speed”, una altra amb 0,71 grams de MMDA, huit pastilles “d’èxtasis” amb un pes total de 3,18 grams, una de marihuana amb un pes de 2,30 grams i un total de 259,60 euros que li va intervenir una patrulla policial quan tractava d’ocultar-la.

CatalanSpanish