La Festa Major de Dénia 2018 s’acomiada amb un espectacle piromusical a Torrecremada

Ricardo Caballer dispararà un espectacle de vora 20 minuts al so de temes de Metallica, Tino Casal, Sia i la Ruta del Bakalao.

La Festa Major de Dénia 2018 s’acomiada el diumenge 15 de juliol amb una proposta espectacular que arriba de la mà de la pirotècnia Ricardo Caballer.
370 quilos de pólvora, una grua de 40 metres per als dispars aeris, música de Metallica, Sia, la banda sonora de La bella y la bestia, el rock alternatiu de The Royal Concep, Tino Casal i, per a la part final, un tribut a la Ruta del Bakalao. Vora 20 minuts trepidants d’espectacle a l’esplanada de Torrecremada, a partir de les 00.30 hores.
Per a poder gaudir com cal de l’espectacle i no perdre’s ni un detall, es recomana al públic que es situe davant de la zona de dispar, que trobaran accedint a Torrecremada pel Palau de Justícia.
Oferta de visites guiades al castell de Dénia durant l’estiu
Durant els mesos d’estiu, l’Ajuntament de Dénia ofereix als visitants que accedisquen al castell de Dénia, sense cost addicional al preu de l’entrada, un programa de visites guiades pel monument que abasten diferents moments de la seua història.

La programació es durà a terme del 12 de juliol al 15 de setembre, de dimarts a dissabte, en horari de demà, vesprada i nit. L’oferta inclou les visites temàtiques “Descobrir es Castell de Dénia”, “L’expulsió dels moriscos & el centre històric de Dénia” i “El rei a Dénia i el palau del Duc de Lerma, 1599”.

La visita “Descobrir es Castell de Dénia” tindrà tres eixides diàries, d’una hora de durada, a les 11, 12.30 i 19 hores. “L’expulsió dels moriscos & el centre històric de Dénia” es realitzarà a les vesprades, de 20 a 21.15 hores. Finalment, la visita entorn del palau del Duc de Lerma i la seua època històrica està programa cada dia a les 21.15 hores.

Visit the castle by night

Durant l’època estival, el castell amplia el seu horari d’obertura fins a les 00.30 hores, de dilluns a diumenge. La iniciativa “Visit the castle by night/Visite es Castell de nit” ofereix la possibilitat de passejar pel principal itinerari de l’interior del monument entre les 20 hores i les 00.30 hores. A més, durant la campanya, el Museu Arqueològic roman obert fins a les 22 hores.

“Visit the castle by night” es va posar en marxa en 1989 de la mà de l’Escola-taller Castell de Dénia i la delegació de Cultura, amb la col·laboració del Foto Club Dénia. En els últims anys, aquesta oferta lúdica i, al seu torn, lligada al patrimoni cultural, ha experimentat un augment progressiu del nombre de visitants que, en 2017, va anar de 11.808 persones.

“Visit the castle by night” es va posar en marxa el passat 6 de juliol i es prolongarà fins al 15 de setembre.

ValenciàEspañol