23.9 C
Valencia

El Poble Nou de Benitatxell finalitza la Festa de la Rosa amb una paella gegant i les disfresses de Sant Pancraç

La “Velleta de la cortineta” i l'autobús de la Imserso es proclamen guanyadors a la millor disfressa individual i col•lectiva de Sant Pancraç.

- Publicitat -AVL

El Poble Nou de Benitatxell va finalitzar dissabte passat les seues festivitats en honor a la Mare de Deú de la Rosa amb una jornada intensa repleta de diversió. Va començar al matí en el carrer la Pau amb una partida de raspall dels escolars que reivindicava este esport tradicional en els carrers.

Les veus del “Va de bo” dels xicotets “pilotaris” es van fondre amb l’olor de paella gegant per a 400 comensals que es cuinava a escassos metres, en el carrer Major. Un gran nombre de veïns i veïnes es van tirar al carrer per a disfrutar d’aquesta multitudinària paella, que sempre ha gaudit de gran popularitat en el municipi.

Per la vesprada, els poblers i pobleres van mostrar el seu alterego en una acolorida cavalcada pels carrers del poble. Va haver-hi rialles, humor i escenes divertides en una de les festes més arrelades del municipi des que la va implantar en 1951 la “Quadrilla del Sarment”.

El Poble Nou de Benitatxell ha recuperat enguany la història dels seus fundadors en un reportatge d’investigació amb fotografies antigues realitzat per la periodista i escriptora poblera Empar Ferrer. La “Velleta darrere de la cortineta” i l’autobús de la Imserso es van proclamar guanyadors a la millor disfressa individual i col·lectiva de Sant Pancraç en la present edició.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,796FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Artistes fallers de Borriana se sumen a la iniciativa RegalaunNinot.com

Dos dels artistes fallers borrianencs amb més prestigi s’unixen a la plataforma web RegalaunNinot.com nascuda per ajudar al sector després de la crisi de la COVID-19

La Diputació celebrarà el 9 d’octubre amb el tret de cinc castells simultanis a Benicarló, Borriana, Vall d’Uixó, Almenara i Altura

Segons el president Martí, aquesta primera celebració oficial en la institució provincial del dia de la Comunitat Valenciana també vol ser un acte de suport al sector pirotècnic

Detectat un nou brot de covid-19 a Alzira per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 243 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Alfarp per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no)

El coronavirus continua en expansió a Castelló amb 5 brots més a la capital

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1493 persones malaltes
- Advertisement -

1 COMMENT

: Valencià