Comencen les Festes de Benaguasil en honor a la Mare de Déu de Montiel

Com cada any, les festes de Benaguasil vénen carregades de tota mena d'activitats que combinen les tradicions amb els actes religiosos, culturals, socials, etc.

Benaguasil donarà hui la benvinguda a les seues festes patronals dedicades a la Verge de Montiel i a Sant Lluís Gonzaga amb la Presentació aquesta nit de la Reina de les Festes i la seua Cort d’Honor en la Plaça Major, així com del fester major i de la resta de joves que representaran a Benaguasil en aquests dies de festa.

Com cada any, les festes de Benaguasil vénen carregades de tota mena d’activitats que combinen les tradicions amb els actes religiosos, culturals, socials, etc. Així el programa de festes inclou sopars populars, castells inflables, bous al carrer, la festa de la paella, i l’actuació de diverses orquestres que ompliran l’Avinguda de gent de totes les edats.

Rovira  

Entre els plats forts del menú festiu d’enguany destaca l’actuació de les orquestres Montecarlo, Maxima i La Mite, el musical infantil “Toys” o la Big Holi Benaguasil, un esdeveniment que es complementa amb una carrera de colors molt divertida, convertint a la població en un epicentre de la diversió i l’oci.

També dins de les propostes programades enguany destaca la partida de Pilota, el campionat de truc i botifarra, el concert de la Unió Musical i de la Banda Musical UDP, la trobada de bolillos, la carrera ciclista i la licitada a la Montieleta.

Respecte als actes litúrgics aquests començaran el dia 7 de setembre amb la baixada de la patrona que serà acompanyada per veïns i visitants fins a la seua arribada a l’església parroquial. També durant els dies 8, 9 i 10 es realitzaran tota una sèrie d’activitats religioses tals com les processons i misses en les quals, any rere any, els benaguasileros mostren el fervor a la Verge de Montiel.

La pujada de la Verge al santuari el dia 22 de setembre suposarà el punt i final d’aquest nodrit programa d’activitats.

PublicitatJuega Limpio Orihuela