20.2 C
Valencia

Festes de la Comunitat Valenciana “al punt de mira”

Què més festes poden caure davant el COVID-19? Tot i que res és oficial encara, ja podem fer-nos una idea.

- Publicitat -AVL

La cancel·lació de les Falles i la Magdalena ha suposat un dur colp per als amants d’estes festes i els negocis en la mateixa mesura. Les mesures per fer front a l’expansió del coronavirus segueixen anunciant i cada vegada són més els esdeveniments cancel·lats per prevenir els contagis mentre una pregunta ronda el cap de tots, Què més festes poden caure davant el COVID-19? Tot i que res és oficial encara, ja podem fer-nos una idea.

La Setmana Santa és la següent a la llista, este any es celebra del 5 al 12 d’abril i pareix la principal candidata a ser clausurada per la massificació que acompanya a una de les festes tradicionals més importants del país. Seguint amb festes eclesiàstiques, la Romeria de la Santa Faz, important festa alacantina que enguany es celebraria del 15 al 28 d’abril. Esta tradició que reuneix a més de 200.000 persones podria veure’s afectada si les mesures de contingència contra el coronavirus segueixen. 

Però no és l’única celebració alacantina, terra famosa per les seues festes de Moros i Cristians, destacant les festes a Alcoi en Honor a Sant Jordi, del 22 al 25 d’abril. L’arribada del coronavirus podria substituir a la dels moros a esta tradició centenària, famosa a tota espanya.

Festivals

La terra valenciana està estretament lligada a la música i, com no podria ser d’altra manera, els festivals són un lloc de reunió de milers d’amants d’este art. L’èxit que tenen s’ha convertit en una arma de doble fil, ja que podrien veure’s afectats per les mesures contra el COVID-19 a causa de la massificació. 

De la llista de possibles, el més proper és el Fuzville Festival a Benidorm del 27 al 29 de març, seguit molt a prop pel SanSan Festival, festival celebrat a Benicàssim del 9 a l’11 d’abril. Alguns podrien sofrir un dur colp, com el festival de música urbana Rocanrola a Alacant, que podria veure cancel·lada la seua primera edició.

Però no sols els “més joves” estan en perill, clàssics com el Viñarock a Villarobledo (que encara que no es fa a les terres valencianes sempre ha acollit a molts artistes de la nostra terra) seria cancel·lat si la crisi de coronavirus s’allarga fins al 30 d’abril. El Montgorock a Jàvea, el Spring Festival d’Elx o Love the 90’s València agrupats a l’última setmana del mes de maig són altres a la llista de possibles.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,743FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià