La regidora Sara Usó no es presenta a la reunió de la Junta de Festes de Castelló

Esta és la primera reunió, després de la destitució del ja expresident, Juanvi Bellido.

127
Entre les mesures adoptades hi ha la nova senyalització, regulació semafòrica, recuperació d'espai per a vianants i pacificació del trànsit

Els representants de la Junta de Festes s’han reunit per a planificar els actes festius fins a la pròxima Assemblea, sense la presència de la presidenta del Patronat Municipal de Festes, Sara Usó.

Esta és la primera reunió, després de la destitució del ja expresident, Juanvi Bellido, i en la qual van prendre les regnes els ‘homes forts’ de la Junta Local, Javier Roig i Jorge Martí.
El Palau de la Festa, que va recollir aquest acte, es va quedar esperant a Sara Usó, la que tampoc va acudir al nomenament del president de la Gestora de Gaiates.

Malgrat aquesta absència tan notable, els membres de la Junta van fer el seu treball i van programar les pròximes activitats, entre les quals destaquen, els actes de les Festes de Sant Pere del Grau de Castelló, les Festes de Sant Joan d’Alacant, la festa de Sant Cristòfol, patró de Castelló, on es realitzarà l’homenatge a les Dames de Sector, que encara no s’ha pogut dur a terme.