El 9 i el 12 d’Octubre, hi haurà mercat al Grau i el ‘dilluns’ a Castelló

Els venedors del Grau esperen que l'atractiu addicional que suposa la coincidència d''Escala a Castelló' puga generar també una oportunitat de què s'acosten més persones als seus llocs de venda.

El mercat del Grau dels divendres i el Mercat del dilluns a Castelló obriran els festius corresponents d’este pont d’Octubre. Així tant el dia de la Comunitat Valenciana, com el dia del Pilar, les ‘parades’ ompliran els seus espais habituals el dia de la setmana que els pertoca. La ratificació del permís per l’apertura dels llocs de venda ambulant d’estos dos punts de comerç al carrer, ha passat este dijous per la junta de govern local de l’ajuntament, segons ha informat el portaveu de l’equip de govern, José Luís López.

Així, amb estes apertures en festius, els venedors tracten de ‘competir’ amb les apertures que altres firmes i centres comercials ofereixen a la ciutadania oferint els seus productes en dies tradicionalment marcats en roig i que el calendari comercial, cada vegada més flexible, permet.

CatalanSpanish