Santa Pola col·labora en el Sext Festival Benèfic per donar suport als malalts d’Alzheimer de AFAEASP

L'esdeveniment, que organitza l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer i altres Demències de Santa Pola, en col•laboració amb l'Ajuntament de Santa Pola, tindrà lloc el 5 d'agost.

A les 21 hores començarà el sisè Festival Benèfic Artístic de AFAEA Santa Pola, que com cada any ens presenten una nit màgica en pro dels malalts d’Alzheimer i altres demències. Aquest festival comptarà amb les actuacions d’André Romís, Colegio Alonai, Fem Dansa, Gym Noray i Mi primer cole, de la mà de tots ells podrem gaudir d’una nit de ball.

Les entrades, amb un cost de tres euros, es poden adquirir a La Sénia, de 10:00 a 13:00 hores, tot i això, aquells que no hagin pogut fer-se amb la seva entrada, podran comprar-la 30 minuts abans de l’esdeveniment a l’Auditòrium El Palmerar. Francisco Tortosa, president de l’associació, ha volgut agrair a l’Ajuntament i als comerços col·laboradors tot el que fan perquè aquest esdeveniment sigui possible, així mateix, també ha volgut convidar a la gent “a que vingui i vegi la tasca que es fa, allà se’ls dóna un estímul que a casa no tenen “.

Rovira  

Yolanda Seva, alcaldessa de Santa Pola, ha volgut destacar el treball que realitzen diàriament, “el benefici que treuen és destinat a continuar i ampliar totes les actuacions que realitzen”. Les activitats que realitzen estan enfocades a la millora de la qualitat de vida tant dels usuaris com dels seus familiars i cuidadors. Per la seva banda, la regidora de Cultura, Ana Antón ha recalcat que “cada vegada som més conscients de la tasca que es realitza”, per això mateix anima a tots a acudir al Festival, perquè puguin continuar amb la seva tasca.

PublicitatJuega Limpio Orihuela