El Castell de Peníscola acollirà el XVIII Festival Internacional de Guitarra d’Hondarribia

La 18a Edició del Festival es celebrarà del 27 al 30 d'agost. Totes les actuacions seran a les 22:00 h seguint totes les mesures de prevenció i seguretat establides. Entra en la notícia per a veure la programació.

El Castell de Peníscola tornarà a convertir-s’en escenari musical amb el XVIII Festival Internacional de Guitarra d’Hondarribia. Amb este esdeveniment, organitzat dónes de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, sumen un total de tres cites culturals celebrades en la fortalesa al llarg de l’estiu, juntament amb el Festival de Teatre Clàssic i el Festival Internacional de Música Antiga i Barroca.

Sota la direcció artística de Carles Pons, els concerts tindran lloc en el Va salar Gòtic del Castell del Papa Lluna del 27 al 30 d’agost. Totes les actuacions se celebraran a les 22:00 h a l’interior d’este històric espai seguint totes les mesures de prevenció i seguretat establides per les autoritats sanitàries.

El primer dia, el dijous 27 d’agost, serà el torn de Carles Pons i Altés, qui arribarà a Peníscola després de la seua gira pels Estats Units. El divendres 28 se celebrarà el concert del compositor Pedro Navarro, la música del qual combina diferents registres com el flamenc, el jazz, llatí i la música clàssica. Rubén i Ausiàs Parejo, de València Guitar Duo, actuaren el dissabte 29 i oferiran el seu repertori a duo, amb el qual han participat en festivals i auditoris de diferents punts d’Europa. Per a finalitzar, el diumenge 30 tindrà lloc el concert de música antiga i medieval de Quartet Musicantes, els qui utilitzen instruments que són reproduccions dels originals de l’època.

Els entrades tenen un preu de 7 euros i poden adquirir-se de forma anticipada a l’Hotel Oncle Pepe de Peníscola o en el mateix Castillo a partir de les 21:30h les dies de concert.

CatalàEspañol