Los festivos locales de 2023 en Alcoi serán el 22 y el 24 de abril  

La proposta de festius serà traslladada al ple municipal per a ser ratificada.

El Consell Econòmic Social d’Alcoi (CES) va celebrar aquest dijous una sessió ordinària en l’Àgora en la qual, entre altres assumptes, es van aprovar els festius locals per a l’any vinent 2023. La reunió va ser presidida pels regidors d’Empresa i Ocupació i d’Indústria i Innovació, Alberto Belda i Jordi Segura, respectivament.

El primer punt de l’ordre del dia va ser presentar a l’òrgan consultiu la proposta que l’Associació de Sant Jordi ha consensuat amb l’Ajuntament d’Alcoi per a celebrar les pròximes festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi, que seran els dies 22, 23 i 24 d’abril.

A continuació, es van plantejar com a festius locals els dies 22 d’abril (dissabte) i 24 d’abril (dilluns), una proposta de dates que va ser aprovada per unanimitat pel CES i que ara serà traslladada al ple municipal per a ser ratificada.

En els següents punts de la reunió, els regidors Alberto Belda i Jordi Segura van donar compte de les diferents subvencions per a empreses i autònoms que estan actives en aquests moments, així com de les actuacions de modernització de les àrees industrials que està duent a terme el consistori, amb l’ajuda de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).