domingo, 21 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

FGV substituirà el carril del bucle de Pont de Fusta de la Línia 4 del tramvia

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) executarà en les pròximes setmanes les obres de substitució del carril del bucle de Pont de Fusta, pertanyent a la Línia 4 del tramvia (Doctor Lluch-Mes del Rosari) de Metrovalencia. El pressupost inicial d’aquesta actuació ascendeix a 344.547 euros.

FGV procedirà així a la substitució de les vies i desviaments d’aquest punt de la xarxa, en servei des de fa 23 anys. Les obres previstes inclouen la renovació de via, recàrrega d’aparells i re-pavimentació de l’entorn. Al mateix temps, s’instal·larà un modificador de fricció automàtic per minimitzar el soroll al pas dels tramvies.

Durant el pròxim mes la parada de Pont de Fusta quedarà fora de servei. Entre l’1 i el 31 d’agost, FGV ha previst un servei complementari d’autobús entre les parades del tramvia de Pont de Fusta i Prevalgut Reig.

Aquestes accions formen part de les quals FGV executa a la xarxa de Metrovalencia des de la seua àrea tècnica, i a través del departament de manteniment d’instal·lacions fixes, i que s’inclouen dins del Pla de Manteniment de Via, uns treballs sobre la infraestructura de via, accions de batuda i esmolada de carril, als quals destina uns 700.000 euros anuals. Al seu torn, l’empresa compta amb un contracte de suport al manteniment de via de les línies de metro i tramvia, que està dotat amb 500.000 euros anuals.

El Pla de Manteniment de Via de FGV determina les freqüències en les inspeccions que es realitzen a la via i als aparells de via, de manera que s’obtenen uns índexs de qualitat i unes qualificacions que, en funció del seu estat, determinen la planificació de les accions de conservació i manteniment del sistema.

Les intervencions programades milloren les condicions de confort de cara als usuaris i allarguen el temps d’utilització de la infraestructura i la seua fiabilitat, al mateix temps que perllonguen la vida útil dels trens i redueixen el consum d’energia.

Últimas noticias

Contenido relacionado