Castelló reprendrà els pressupostos si a principis de setmana se signa ‘la pau’ de la crisi

El portaveu de l'equip de govern a l'ajuntament, Rafa Simó, ha assegurat que "només queden flecos" i en breu es podria tancar 'definitivament' el 'capítol de la discòrdia' entre els membres signants de l'Acord de Fadrell.

PublicitatAVL

A les tres formacions que conformen el govern municipal PSPV-PSOE, Compromís i Podem-EUPV sembla, segons ha afirmat hui el portaveu de l’equip de govern, Rafa Simó, que només els queda “tancar flecos” per donar per acabat el capítol de la crisi més visible del tripartit que tinguere com a detonant el tema de festes.

“Estem en un moment de tancar flecos i que cada òrgan de decisió de cada partit certifique l’aproximació de postures”, ha subratllat el portaveu de l’equip de govern. Reiterant, a més, la consigna apresa per tots durant estos últims dies de que l’Acord de Fadrell, “ix més reforçat que abans de la crisi”.

PublicitatRovira  

Però amb tot, i al marge del que ha passat estes últimes setmanes a l’àmbit intern i en termes de governabilitat, els pressupostos, i en conseqüència, la ciutadania estan sent els grans damnificats, per això Simó també ja assegurat que “en el moment en què es tanque la crisi es començarà a tancar el projecte de pressupostos”.