17.9 C
Valencia

Èxit de particiapació de penyes i veïns a les festes de Sant Tomàs

Benicàssim conclou deu dies de festes amb un balanç positiu de la bona acollida que han tingut els nous actes de caràcter obert i participatiu

- Publicitat -AVL

Després de deu dies de festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva, el municipi de Benicàssim ha començat a recuperar este matí el seu aspecte i activitat habitual. L’aparcament al costat del passeig Pérez Bayer ha sigut el centre neuràlgic de les festes en acollir el recinte firal i el recinte taurí; és per això que les labors de neteja s’han intensificat este matí i ha començat el desmuntatge de les casetes.

Així mateix, la neteja de la zona per part d’operaris municipals també s’ha intensificat amb l’objectiu que les conseqüències dels actes festius no suposen cap problema en el desenvolupament diari de les activitats comercials o socials del municipi.

Quant al balanç d’aquests deu dies de festes, que acabaven diumenge amb els Correfocs, el regidor responsable, Arturo Martí, ha indicat que “la participació en actes tan populars com el sopar de pa i porta o el repartiment de ‘tombet de bou’ ha sigut elevada” i pel que fa a les novetats que s’han incorporat en el programa festiu d’enguany, Martí ha comentat que “estem molt contents amb la resposta rebuda per part de veïns, penyes, associacions i visitants que han aconseguit que novetats com la primera carreres d’Actuacions Boges foren un èxit de participació”. És per això que des de la regidoria ja s’està pensant com continuar potenciant aquest tipus d’actes nous que, “aconsegueixen una major implicació de la penyes i, per tant, que la col·laboració entre consistori i les penyes siga molt més estreta i positiva, i amb l’objectiu marcat d’aconseguir unes festes més participatives i plurals”.

 

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià