Detenen a una mare a València per utilitzar a les seues filles menors per a la mendicitat

Les menors van ser lliurades a la seua àvia.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 39 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte d’explotació de menors per a la mendicitat, després de pel que sembla demanar almoina en la porta d’una església al costat de les seues filles menors d’edat. Les menors van ser lliurades a la seua àvia.

Les recerques es van iniciar quan els agents que es trobaven realitzant labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a una església de València, on pel que sembla una dona estava utilitzant a la seua filla menor per a mendigar.

mmediatament, els policies es van dirigir al lloc on després d’entrevistar-se amb el requirent van esbrinar que pel que sembla una dona utilitzava a les seues tres filles menors per a mendigar i demanar diners, i que quan en alguna ocasió s’havia aproximat una patrulla policial i al adonar-se les menors de la seua presència, aquestes havien eixit fugint.

En arribar al lloc els agents van observar a la sospitosa demanant en la porta d’una església al costat d’un carro de bebè, en el qual es trobava una xiqueta de dos anys, així com van esbrinar que demanava diners per a donar de menjar a les seues filles ja que vivia sola i només cobrava l’atur i que no les deixava amb cap familiar perquè portant-les treia més diners ja que donaven pena i així poder subsistir.

Finalment, els policies després de diverses gestions van localitzar a l’àvia de les menors que es va presentar en el lloc i es va fer càrrec de les mateixes, i van detenir a la mare com a presumpta autora d’un delicte d’explotació de menors per a la mendicitat.

La detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat