Les filtracions obliguen a inutilitzar el 50% de les places d’aparcament de Nules

L’aparcament subterrani que el ‘pacte de la despesa’ va decidir reobrir amb informes en contra dels tècnics de l’Ajuntament de Nules està inutilitzat a un 50% de la seua capacitat per filtracions. Així ho han denunciat usuaris de la infraestructura que “els veïns de Nules estem pagant de la nostra butxaca una decisió adoptada per un pacte que ha malgastat els diners de tots”, tal com ha declarat la regidora del PP, Marta López.

La situació en la qual es troba l’aparcament subterrani no és nova. Usuaris habituals de la instal·lació han denunciat les avaries que periòdicament pateix la infraestructura. Una instal·lació que l’alcalde i els seus socis “han rescatat en contra dels informes dels tècnics de l’ajuntament de Nules que van advertir que la hisenda local s’exposaven a greus riscos si es rescatava la infraestructura”. En la pràctica, ha assenyalat López, “la possibilitat d’afrontar el pagament d’indemnitzacions milionàries que hipotecarien el futur del nostre poble”.

Rovira  

No obstant açò, ha lamentat la regidora, “poc es pot esperar d’un pacte que desconeix el significat de la responsabilitat i la gestió rigorosa dels comptes”. Una crítica que López ha exemplificat amb la intervenció dels comptes de Nules per part de la Direcció general de Pressupostos de la Generalitat Valenciana.

“Som tristament per a Nules l’únic municipi de la província de Castelló que ens han intervingut els comptes i ens han obligat a bloquejar més de 840.000 euros. És una trista medalla per a Nules aconseguida a força de balafiament i malgaste. El que durant més de tres anys s’han dedicat a malbaratar l’alcalde i els seus socis, que són incapaços d’aplicar una regla tan bàsica de les economies familiars com és la de no gastes allò que no tens”.

Des del PP reclamen “sentit comú i responsabilitat. Perquè Nules val molt com perquè una suma de partits interessats a repartir-se els despatxos tiren per la broda el treball, esforç i suor dels nostres veïns”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela