20:10 - domingo, 1 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Aquest cap de setmana el Circuit Ricardo Tormo acull el FIM CEV Repsol amb 145 pilots

El Circuit Ricardo Tormo celebrarà aquest cap de setmana la quarta cita del FIM CEV Repsol que engloba el mundial júnior de Moto3, l’europeu de Moto2, l’European Talent Cup i les categories més grans del Bressol de Campions.

Un total de 145 pilots participaran en les quatre categories que durant el cap de setmana celebraran set carreres. 22 nacionalitats representades entre les quals destaca per número la colònia espanyola seguida de la italiana i en la qual a més hi ha també pilots procedents dels cinc continents.

En la jornada de dissabte, els pilots afrontaran els entrenaments oficials on es decidirà el seu lloc en la graella d’eixida. En la categoria de Moto3, quatre dels 48 inscrits quedaran desqualificats. Dissabte a la vesprada es disputarà la primera carrera del cap de setmana, la primera dels pilots més majors del Bressol de Campions, el campionat de promoció de jóvens pilots del Circuit Ricardo Tormo.

Diumenge, després de l’escalfament de cada categoria, se celebraran un total de sis carreres. Dos del mundial júnior de Moto3 a les 11.00 i a les 14.00 hores, altres dos de l’europeu de Moto2 a les 12.00 i a les 15.00 hores, una de l’European Talent Cup a les 13.00 hores i l’última del Bressol de Campions a les 16.00 hores.

El castellonenc Sergio García parteix com a líder en Moto3 amb només dos punts d’avantatge sobre l’italià Dennis Foggia i onze sobre el pilot d’Algemesí Jaume Masiá. En Moto2, Ricky Cardús suma 50 punts després de les dues victòries a Barcelona i el valencià Héctor Garzó afronta la primera cita a casa després del seu brillant debut en el mundial el passat cap de setmana a Sachsenring.

Els aficionats podràs assistir durant el cap de setmana al Circuit Ricardo Tormo de forma gratuïta. A més, tindran l’oportunitat de veure el treball de pilots i equips al pàdoc, que romandrà obert i participar en una visita per la línia de boxs durant la matinal de diumenge.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado