07:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La final del Morvedre Rock 2.0 omple el saló d’actes del Casal Jove de Sagunt

El dissabte 1 d’abril es va celebrar el concert final del Morvedre Rock 2.0 en el Casal Jove, amb els grups guanyadors de les dues modalitats. DAWN OF EXTINCTION (modalitat A: grups del Camp de Morvedre) i OLD STRINGS (modalitat B: grups de la Comunitat Valenciana), al costat del grup convidat LOS BENITO, veterana banda de L’Horta Sud, van fer vibrar a un públic que va omplir el saló d’actes del Casal Jove. De fet, es van esgotar les invitacions que es van preparar per a l’esdeveniment.

DAWN OF EXTINCTION, malgrat ser una banda bastant nova, compta entre les seues files amb músics joves en la seua majoria, però veterans coneguts de l’escena heavy local, que van demostrar en concert amb gran contundència. Les seues influències passen pel thrash metal, metalcore o death metal. Enguany han realitzat la seua primera gira nacional.

OLD STRINGS, per la seua banda, vénen de La Cañada i la seua música és una mescla que evoca el rock indie i el pop dels 80, portada al directe amb molta frescor. Han sigut guanyadors del I Concurs de bandes de la sala Novelty i la seua mitjana d’edat és de 23 anys.

Últimas noticias

Contenido relacionado