Finalitzem el 2017

Entrem amb un deute municipal superior al 31% i la previsió de l'interventor és tancar aquest 2017 per sota del 14% de deute.

AVL

Estem ja finalitzant l’any i des de l’equip de Govern de l’Ajuntament de Nules hem estat treballant a acabar de gestionar el pressupost municipal perquè totes les obres previstes per a aquest 2017 siguen una realitat.
En aquest 2017 ja s’ha intervingut el pàrquing subterrani de Nules i ha reobert les seues portes realitzant-se les inversions i obres necessàries per a la seua reobertura. A més s’ha arreglat el multifuncional de Mascarell i s’ha creat una zona d’aparcament per a residents de Mascarell.
S’han fet importants inversions en els centres educatius de la localitat (destacarem tot el canvi de subministrament elèctric en el CEIP Cervantes o les obres d’accessibilitat en edifici infantil, modificació del pati i construcció de la pista d’hoquei en CEIP Jaume I, instal·lat un tendal en pati de CEIP PIO XII o s’ha posat fi, a tots els barracons en el CEIP Nou Pedro Alcázar), així com s’ha construït un work out (gimnàs a l’aire lliure) en un solar de l’avinguda diagonal.
S’ha remodelat part del carrer Santa Natalia, i els veïns podran comprovar com altres carrers del municipi estan amb les obres ja iniciades (carrer les Hortes en la platja i la necessària remodelació del passeig que uneix Nules i Mascarell), a més en pròximes setmanes s’iniciaran les obres, que permetran arreglar les voreres de la segona avinguda de la platja de Nules. Tot açò a més d’arranjaments en diferents camins rurals, que s’han anat renovant durant tot l’any (exemple part del camí Cabeçol, camí Rajadell, camí Ratlla Nules-Moncofa…).

En la nostra aposta per remodelar edificis públics, s’estan portant a terme importants obres de rehabilitació de la cambra agrària (que entre altres coses permetrà albergar un formiguer d’empreses i un saló social per a l’associació Cantalobos de Nules).
També s’han iniciat obres de remodelació de la reguarda de policia i d’accessibilitat en l’antic ajuntament (amb instal·lació d’un ascensor), així com d’ampliació de nínxols en el cementeri municipal. Ja s’ha adjudicat l’obra de remodelació del poliesportiu municipal, que ens permetrà que siga una instal·lació accessible i on es renovaran sostres i sòls per a evitar els problemes de goteres i humitats existents.
D’altra banda i després de comptar amb l’autorització de la Generalitat s’estan realitzant obres per a convertir la unitat respira en un centre de dia.

Aquest 2017 s’ha adjudicat el contracte per a la construcció d’un aparcament de camions, que serà una realitat en els pròxims mesos, igual que també s’ha adjudicat el contracte per a la redacció del pla especial de la marjaleria de Nules.

A més de totes les obres i inversions dutes a terme en enguany, hem seguit tenint molt clar quins són els eixos fonamentals de la nostra acció de govern: la persona, la participació i la transparència.
Entorn de la dignitat de la persona hem seguit augmentant la partida de serveis socials, no hi ha cap família que tinga tall de llum, aigua o gas per no poder pagar-ho i s’han implementat els programes de formació i ocupació per a generar oportunitats de treball, havent reduït la taxa de desocupació durant aquest exercici.
Quant a participació s’han creat dos nous consells sectorials de participació (de xiquets i xiquetes; i el consell social de Mascarell) a més d’haver-hi seguit impulsant les assemblees veïnals que ens permeten conéixer les principals preocupacions dels nostres veïns i cercar les solucions més oportunes.

I aquest és un resum de les inversions més importants d’enguany. Que qualsevol veí pot comprovar. I, no oblidem, que seguim reduint deute municipal any rere any, com demostrarem, una vegada més, en finalitzar l’any amb informes d’intervenció.

Entrem amb un deute municipal superior al 31% i la previsió de l’interventor és tancar aquest 2017 per sota del 14% de deute.

Però no ens conformem. Seguirem treballant per i per a Nules.

*Autor David García. Alcalde de Nules

- Advertisement -
CatalanSpanish