lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Finalitzen les obres dels vestidors masculins del poliesportiu municipal de Betxí

L’Ajuntament de Betxí ha finalitzat les obres dels vestidors masculins del poliesportiu municipal, amb un pressupost de 30.000 €, que ha sigut inclòs dins del Pla Castelló 135 de la Diputació de Castelló i s’ha dut a terme per una empresa local.
Els treballs han acabat en el temps necessari per a poder ser utilitzats al llarg de la temporada que tot just acaba de començar de forma que, especialment els equips d’handbol, ja poden utilitzar les noves instal·lacions de manera regular.
El regidor d’esports, Salva Rius, ha destacat que “aquesta obra ha sigut àmpliament reivindicada pels diversos esportistes que utilitzen el poliesportiu perquè era necessari fer una profunda remodelació i ara ja és una realitat”. En aquest sentit, Rius ha apuntat que “si va tot bé, en els pròxims pressupostos també inclourem la reforma dels vestidors femenins de cara a l’any vinent”.
Juntament amb aquesta obra, el consistori també ha encarregat la instal·lació de seients a les grades, que és una altra de les demandes importants recollides en els pressupostos participatius. Així, s’espera que la pròxima setmana siguen col·locats vora 400 seients en la zona dels espectadors.

Últimas noticias

Contenido relacionado