Finalment es canvia de lloc la Gala Fallera

La Junta Central Fallera ha declarat que canvia la celebració de la Gala Fallera a un altre pavelló de la Fira de València per a satisfer les necessitats dels fallers.

La Junta Central Fallera ha declarat que canvia la celebració de la Gala Fallera a un altre pavelló de la Fira de València. Es tracta d’un lloc molt menys bonic del que caldria esperar per a una Gala, però que podrà suportar tota la demanda de fallers que volen acompanyar als seus màxims representants.

Una vegada superat el dimecres el temps de reserva de les entrades reservades per als representants de les 382 comissions falleres, i calculades les necessitats suplementàries de les comissions, d’acord amb la voluntat i disponibilitat pressupostària de la regidoria de Cultura festiva, i amb l’objectiu de poder satisfer al major nombre de sol·licituds addicionals expressades els dies 18 i 19 s’ha decidit traslladar la Gala Fallera a un pavelló (el 6 alt) que puga donar cabuda a major sol·licituds d’entrades per a la gala fallera.

Este nou pavelló, de majors dimensions però amb característiques logístiques menys acordes amb el que caldria esperar d’una Gala, oferix una capacitat major amb que es podrà satisfer la demanda de totes les comissions que aprofitant la retirada de les seues 2 entrades reservades van expressar la voluntat d’adquirir major numero de places a banda de les reservades per als seus representants.

L’horari de repartiment va finalitzar ahir sense conflictes de 18 a 20 hores, i es repartiren exclusivament les entrades extra que es varen reservar els dies 18 i 19, en cap cas es donaran noves entrades a banda de les ja sol•licitades.

Si una comissió no ha retirat estes entrades extra ja sol·licitades en el termini establert, estes seran anul·lades.

: Valencià