Finestrat ofereix tres llocs de treball de conserge

L'Ajuntament de Finestrat contractarà 3 persones per a cobrir les necessitats derivades per la pandèmia Covid-19.

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez ha assenyalat “que estos tres nous contractes van dirigits a totes aquelles persones que hagen perdut la seua ocupació per culpa de la conjuntura econòmica i social provocada per la pandèmia”.

En este cas s’oferiran 3 treballs de conserge i podran optar totes aquelles persones a partir dels 30 anys que hagen perdut el seu treball anterior i que figuren inscrites com a demandants d’ocupació en els Espais Labora a partir de la declaració de l’estat d’alarma, és a dir, del passat 14 de març de 2020. Es donarà prioritat a totes aquelles persones que no siguen preceptores de prestacions per desocupació o rendes de reinserció laboral

“El procés de selecció s’obrirà en els pròxims dies després que l’Espai LABORA ens envie el llistat de persones desocupades de Finestrat i que estiguen inscrites en l’ocupació demandada” ha indicat l’alcalde, qui ha insistit que “el nostre objectiu és aconseguir mitigar siga com siga l’enorme mal que està causant en l’àmbit social esta pandèmia. Estos tres contractes ajudaren a tres famílies a resistir esta situació i s’uneixen a les diferents ajudes socials que estem llançant des de l’Ajuntament de Finestrat per a pal·liar la gran crisi sanitària i econòmica-social que estem vivint”.

Els contractes tindran una duració de 6 mesos i el personal prestarà un servei a jornada completa. La inscripció per a estes demandes s’haurà de fer en l’Espai Labora de Benidorm.

El programa ha sigut llançat per LABORA, Servei Valencià d’Ocupació i Formació en coordinació amb l’Agència Valenciana de Seguretat i Respostes d’Emergències (AVSRE) i finançat pel Fons Social Europeu.

CatalanSpanish