La Fira de les Comarques torna este cap de setmana a la Plaça de Bous de València

Del 5 al 7 d'abril el centre de la ciutat s'omplirà de gastronomia, música i activitats infantils

Gastronomia, música, activitats infantils i experiències en directe. Tot això es podrà trobar este cap de setmana en la Plaça de Bous de València gràcies a una nova edició de la Fira de les Comarques, que arriba de nou al centre de la ciutat per a convertir-se en el millor aparador turístic del territori valencià.

Evarist Caselles, director del Patronat de Turisme, acompanyat de Pilar Moncho, diputada de Turisme, ha sigut l’encarregat de presentar este matí l’esdeveniment que obrirà les seues portes a la ciutadania demà divendres a les 18h. Caselles ha assegurat que esta fira “mostrarà als visitants les singularitats del nostre territori”, que té com a principals atractius “la gastronomia, el paisatge i la nostra manera de ser”.

Per part seua, Moncho ha explicat que la Fira de les Comarques servirà perquè molta gent que viu en la capital descobrisca diferents atractius turístics de la Comunitat Valenciana que potser no sabia que existien. Per això, ha convidat a tots els ciutadans al fet que s’acosten a la Plaça de Bous.

La Fira estarà dividida en dos espais. A l’esplanada de fora de la plaça estaran situades les casetes dels diferents municipis i mancomunitats que vulguen presentar les seues propostes turístiques, mentre que a l’interior hauran més de 40 empreses que estaran venent els seus productes. A més, també hi haurà un espai dedicat al turisme actiu, on es mostraran els productes relacionats amb la naturalesa, i un altre espai de turisme patrimonial.

L’esdeveniment també comptarà amb 12 showcookings, 24 actuacions i diferents demostracions i exhibicions artesanals. Els més xicotets podran gaudir de les activitats multiaventura i de la ludoteca infantil, situada a l’interior de la plaça i oberta durant tots els dies.

Horaris

Horari dels expositors d’informació turística (esplanada exterior i interior de la plaça de bous):

Divendres 5 d’abril: 18:00h a 21:00h.
Dissabte 6 d’abril: 11:00h a 15:00h i de 17.00 a 21:00h.
Diumenge 7 d’abril: 11:00h a 15:00h i de 17.00 a 20:00h.

Horari d’expositors de gastronomia (interior plaça de bous):

Divendres 5 d’abril: 18:00h a 23:00h.
Dissabte 6 d’abril: 11:00h a 23:00h.
Diumenge 7 d’abril: 11:00h a 20:00h.

CatalanSpanish