La Fira d’Estiu del Comerç a la Mar d’Almenara celebra el seu desè aniversari

Estarà oberta en el passeig marítim de la Platja Casablanca fins al diumenge a la nit

De tot i en Almenara“. Este és el lema des de fa deu anys de la Fira del Comerç d’Estiu a la Mar que ha obert les seues portes en el passeig marítim de la localitat i que mostrarà els millors productes i novetats fins al diumenge a veïns i visitants.

L’alcaldessa de la localitat, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “la fira s’ha convertit en un clàssic de l’estiu i s’ha consolidat en el temps, sempre volent demostrar, com diu el lema que utilitzem des del principi, que a Almenara tenim de tot“. Pérez ha agraït als expositors un any més la seua aposta, i alhora ha convidat als veïns i visitants que s’acosten aquests dies fins al Passeig Marítim d’Almenara.

Enguany la fira comptarà amb 22 expositors on es podran trobar les millors promocions en moda, calçat i complements, així com també en altres àmbits com l’esport, la mel i l’herboristeria o la decoració. No faltaran les acadèmies locals que col·laboraran notablement en la fira, així com també la tecnologia o els jocs infantils. La gastronomia també estarà present amb quatre establiments. Finalment destaquen enguany com a novetat la presència d’una empresa de rutes i aventures, així com també un expositor de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara que celebra la seua 125 aniversari. La fira obrirà dijous, divendres i dissabte a partir de les set de la vesprada, mentre que en la jornada de diumenge obrirà tant al matí (a partir de les 11) com a la vesprada.

La música serà una de les apostes d’esta edició de la fira.Hui, a les 22:30 hores arribarà el concert de Bad Name titulat Bon Jovi Covers, mentre que el dissabte 21 a les 20:30 hores se celebrarà el concert de música lleugera de la Banda Santa Cecilia de la localitat.

Els més xicotets també tindran protagonisme. Així destaca per al diumenge 22 a les 8 de la vesprada l’espectacle Kanijo Circus (enfront del Ros-Mari). A més l’Acadèmia English Tribe organitzarà pintacares cada vesprada, mentre que l’Acadèmia Punt i Seguit organitzarà el divendres a la vesprada un taller d’experiències en anglès i per al dissabte un de globoflexia. Per la seua banda, Diademes i Llacets organitzarà hui un taller de tulipes de tela per al qual caldrà portar fil i agulla.

Finalment, destaca entre les activitats complementàries de la fira la desfilada més esperada, el de moda i complements de Chelo Agramunt que arribarà a la passarel·la del Passeig Marítim de la Platja Casablanca el dissabte 21 de juliol a les 23:45 hores.

CatalanSpanish