La Fira i Festes de Gandia se salda sense incidents destacables

La regidora delegada de Seguretat i Trànsit, Àngels Pérez, ha fet hui balanç del dispositiu posat en marxa durant la celebració de la Fira i Festes. Un dispositiu especial que va comptar amb prop de 600 efectius.

Pérez ha destacat que tot i l’afluència massiva de persones que hi ha hagut cada dia als carrers, especialment del dissabte i del diumenge, no hi ha hagut incidents d’importància a les zones on s’han desenvolupat les activitats.

És important destacar que la ciutadania ha valorat molt positivament la feina de proximitat que han dut a terme els cossos de la policia implicats en el dispositiu així com la coordinació entre les forces de seguretat per aconseguir que tot es desenvolupés segons les previsions i sense incidents” va destacar l’edil.

Pérez també va posar èmfasi en el compliment rigorós d’horaris, tenint en compte que s’havia autoritzat la prolongació d’una hora més els dies festius i va agrair la col·laboració ciutadana durant el tancament de la zona centre de la ciutat el que va revertir en unes festes més segures on la població va poder gaudir de totes les activitats previstes als carrers de la ciutat.