La I Fira del Llibre de Benaguasil es clausura amb gran assistència de públic

La primera edició de la Fira del Llibre de Benaguasil ha reunit aquest diumenge a diversos comerços locals, col·lectius, escriptors i veïns que s'han sumat a aquesta activitat organitzada per l'Ajuntament de Benaguasil per a commemorar el Dia del Llibre, i que ha tingut un gran acolliment.

La primera edició de la Fira del Llibre de Benaguasil ha reunit aquest diumenge a diversos comerços locals, col·lectius, escriptors i veïns que s’han sumat a aquesta activitat organitzada per l’Ajuntament de Benaguasil per a commemorar el Dia del Llibre, i que ha tingut un gran acolliment.

Al llarg del matí els veïns que s’han acostat a l’Avinguda de Montiel no només han pogut consultar i comprar exemplars d’una gran varietat de gèneres i temàtiques sinó que també han pogut participar en activitats culturals com cuentacuentos, tallers infantils i manualitats literàries, inflables, etc.

Rovira  

La fira del llibre ha comptat també amb la participació de les autores locals Carmen Romero i Julia Pérez, que han estat signant els seus llibres, així com s’han lliurat els premis del concurs de dibuix organitzat en els col·legis i que ha comptat amb la participació de 257 escolars.

L’esdeveniment que ha comptat amb una gran afluència de públic ha complert amb el seu objectiu, acostar-nos a la lectura, al mateix temps que ha suposat una oportunitat per a les persones que han exposat i que amb el seu treball han tractat d’incentivar a la lectura al públic, i especialment als més petits.

PublicitatJuega Limpio Orihuela