Alfafar celebra la seua VIII Fira del Llibre

Els pròxims 12, 13 i 14 d'abril, la Plaça de l'Ajuntament d'Alfafar serà el punt de trobada d'escriptores i escriptors consolidats, joves autors locals, editorials i llibreries.

Publicitat

L’Ajuntament d’Alfafar ja es prepara per a la celebració de la VIII Fira del Llibre del municipi, una iniciativa que va iniciar l’àrea de Cultura l’any 2012 i que després de set edicions s’ha consolidat com una cita referent. Amb ella, l’Ajuntament ofereix un espai de visibilitat i promoció a les i els escriptors locals, així com contribueix al desenvolupament cultural i de l’hàbit lector de les i els veïns de totes les edats del municipi.

A partir de demà divendres 12 i fins al diumenge la Plaça de l’Ajuntament serà el punt de trobada d’escriptors consolidats, autores i autors autòctons, xicotetes editorials, llibreries i comerços pertanyents al sector editorial, en una Fira que un any més ofereix una àmplia programació cultural i d’oci per a tota la família. A partir de les 18.00 h. de demà divendres 12, les i els assistents podran acudir als diferents estands en una jornada en la qual es durà a terme un dels plats forts de la VIII edició de la Fira, el dibuixant Paco Roca, Premi Nacional de Còmic, signarà llibres a partir de les 19.30 h. i a més acompanyarà amb dibuixos en directe a Seguretat Social en el seu concert acústic a la sala Ventura Alabau a partir de les 22.30 h.

PublicitatRovira  

L’obertura oficial de la Fira del dissabte a les 11.00 h. donarà pas a una àmplia oferta cultural de presentacions de llibres, col·loquis, signatura d’autors, sessions de cuentacuentos i actuacions musicals. Així, la Fira del Llibre d’Alfafar acollirà al llarg del cap de setmana les presentacions i signatures d’autors consolidats com el periodista Antonio Pampliega que presenta Les trinxeres de l’esperança (2018), l’autora Anna Moner, Premi Ciutat d’Alzira amb la novel·la La mirada de vidre (2019), o Marta Querol, una de les 10 finalistes del Premi Planeta en l’edició de 2007, que oferirà un col·loqui juntament amb Marina Lomar sobre la trilogia El final de l’Ocell Fènix, entre altres. Per part seua, Marisol Sales, Nerea Romero i Cristian Romero seran els autors locals que presentaran llibre en aquesta edició. Ací es pot consultar la programació completa.

A més, coincidint amb la celebració de la Fira del Llibre, l’Ajuntament d’Alfafar reobri la Biblioteca Municipal després de la rehabilitació integral de la seua seu, l’antic Sindicat Arrosser, amb la celebració d’una Jornada de Portes Obertes el dissabte i el diumenge en horari de visita d’11 a 14 h. i de 18 a 20 h. D’aquesta forma, la Biblioteca acollirà el lliurament de premis del V Concurs de Marcapágines i les presentacions de Rosario Raro, Nerea Romero i Cristian Romero.

PublicitatJuega Limpio Orihuela