20.3 C
Valencia

Turisme declara Festa d’Interés Turístic Internacional la Fira de Tots Sants de Cocentaina

El Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme ha valorat la declaració de la Fira de Tots Sants de Cocentaina com a Festa d'Interés Turístic Internacional, un títol honorifico que passarà a ostentar després d'haver-se certificat el seu impacte i rellevància més enllà de la Comunitat Valenciana i del territori nacional.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha valorat la declaració de la Fira de Tots Sants de Cocentaina com a Festa d’Interés Turístic Internacional, un títol honorifico que passarà a ostentar després d’haver-se certificat el seu impacte i rellevància més enllà de la Comunitat Valenciana i del territori nacional.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha valorat positivament aquest reconeixement, pel qual ha felicitat la seua alcaldessa i a tot el municipi de Cocentaina, al mateix temps que ha destacat que “posa de rellevància les nostres tradicions com a experiències úniques per al visitant”.

Colomer ha subratllat que “les nostres festes i tradicions són els grans esdeveniments de la Comunitat Valenciana que hem de posar en valor perquè ens ajuden a posicionar-nos com un mercat atractiu, amb opcions molt diverses per a atraure visitants”.

La ‘Fira de Tots Sants’, que se celebra anualment entorn de l’1 de novembre, és una de les mostres vives més antigues de la història de la vila de Cocentaina, que enguany celebrarà la seua 673 edició.

- Publicitat -

El significat mercantil, origen de la fira, ha crescut també amb el pas del temps, trobant-se els tres sectors econòmics representats, ja que es manté la tradició ramadera, juntament amb l’exposició de productes variats, la promoció del turisme i la realització d’innombrables actes lúdics i culturals.

Des de l’edició de l’any 2009, la ‘Fira de Tots Sants’ va incloure un sector dirigit la promoció turística. La ubicació del sector ha anat variant segons les necessitats de la Fira, apostant sempre per aquest model d’exposició que ha anat traslladant-se a zones més transitades i de majors dimensions a causa de l’augment de participants any rere any.

- Publicitat -

Colomer ha subratllat que “vindre a conéixer les diferents formes de celebració i preservació de les nostres tradicions és sens dubte una experiència única que podem oferir als diferents mercats nacionals i internacionals, una oportunitat per a experimentar la nostra forma de vida i hospitalitat”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Xixona

Segueix-nos

13,322FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Les altes de llits UCI a Castelló es resisteixen al descens de les xifres COVID

El gerent del Departament de Salut de Castelló espera que en un parell de setmanes es reflectisca a cures intensives les altes que ja estan donant en planta.

Barceló: “Falta concretar si les 10 persones màximes pel Nadal seran d’una o de dos unitats de convivència”

Les declaracions de la consellera de Sanitat en la seua visita d'este dilluns a Castelló deixen enlaire si serà o no possible la reunió per les festes de persones que no convisquen habitualment.

22 milions més d’euros en el pressupost de la Diputació que supera els 168 milions

Reconstruir Castelló, Impulsar, protegir i fer més sostenible la província són els quatre eixos fonamentals en què s'estructuren els comptes pel 2021 que hui s'han presentat.

Turisme presenta a les empreses de restauració de la Comunitat al segell L’Exquisit Mediterrani

Francesc Colomer ha presentat a través d'un seminari web l'esborrany del manual per a adherir a les empreses de restauració al segell L'Exquisit Mediterrani.

Investiguen a una persona per l’enverinament de dos gats a Castelló

S'han localitzat els cadàvers de dos gats, un d'ells tenia propietari.
- Advertisement -

: Valencià