Fira València tindrà una “presidència col·legiada”

En esta estaran representades la Conselleria d'Economia, l'Ajuntament, la Cambra de comerç i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana.

Fira València tindrà una “presidència col·legiada” en la qual estaran representades la Conselleria d’Economia, l’Ajuntament, la Cambra de comerç i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) fins que es definisca el futur model del recinte firal, i una vegada concloga el mandat este mes de desembre de l’actual president del Comité Executiu, José Vicente González.

La representació institucional serà delegada de forma solidària entre les quatre vicepresidències –dos del Patronat i dos del Comité Executiu– i altres competències recauran en el director general de Fira València, Enrique Soto.

Així ho han acordat este dimarts la Conselleria d’Economia, la Cambra de comerç, la CEV i l’Ajuntament de València en una reunió per a parlar sobre el procés d’elecció de la presidència del Comité Executiu de Fira València, en la qual han pactat que “no presentaren candidat a la presidència del Comité Executiu”, de manera que “quedarà vacant”.

No obstant això, es proposarà al Patronat i al Comité Executiu que les competències de la presidència del Comité Executiu siguen assumides pel propi Comité, per la via de la seua Comissió Permanent –d’acord amb l’article 16 dels Estatuts– que es configura com “una presidència col·legiada”, en la qual estaran representades la Conselleria, el consistori, Cambra de comerç i la CEV.

CatalanSpanish