domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La fiscalia investiga a Joan Baldoví

La Fiscalia de València manté oberta una recerca sobre determinades actuacions urbanístiques en el municipi de Sueca. Les diligències afecten especialment a l’etapa del diputat nacional de Compromís, Joan Baldoví, que va ocupar l’alcaldia des de 2007 a 2011.

El ministeri públic va iniciar les perquisicions després de tenir coneixement d’uns fets que podrien tenir aparença delictiva. Es tracta del procediment habitual de la Fiscalia. La institució ha designat a una fiscal encarregada de l’assumpte, que té un període de sis mesos per a completar la seua recerca. Una vegada transcorregut el termini -es pot prorrogar- o en qualsevol moment pot derivar el cas a un jutjat si aprecia indicis delictius. En cas contrari, arxivaria l’expedient.

Les actuacions afecten especialment a l’etapa de Joan Baldoví en el Consistori (2007-2011). Els projectes del Molino Harinero i del Casal de la Joventut van iniciar al seu mandat. La Fiscalia, en la mateixa comunicació dirigida a l’Ajuntament, aprofita també per a sol·licitar còpia de la llicència d’obertura d’activitat d’algunes mercantils.

Últimas noticias

Contenido relacionado