Borriana tria “Al Caliu de la Flama” d’Abel Sebastià Martínez com a imatge per al Cartell de les Falles 2019

D'entre la desena d'obres presentades a concurs, el jurat també ha volgut destacar amb un accÈsit el treball de Rubén Gómez Chamorro García titulat “Amb lletra de llibret”.

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Borriana, Lluïsa Monferrer, ja ha fet pública la imatge del cartell anunciador de les pròximes celebracions de les Falles de Borriana del proper any. I ho ha fet després que el Jurat haja hagut de dedicar bastant temps a triar entre el total de deu obres presentades al concurs.

Així, Monferrer ha explicat inicialment que “encara que supose un treball major haver d’analitzar al costat del jurat la totalitat de les obres i en ocasions com aquesta coste triar de forma definitiva, és una alegria veure com a artistes i dissenyadors mostren tant interès a convertir les seues obres en imatge de les nostres Falles”. Així, després de les deliberacions dels membres del jurat, que en aquesta ocasió han sigut Xavier Ribes i el col·lectiu artístic AUPA, Monferrer ha explicat que “el jurat s’ha acabat decantant per l’obra “Al caliu de la Flama” d’Abel Sebastià com a cartell guanyador, mentre que el accèsit ha sigut para “Amb lletra de llibret” de Rubén Gómez”.

D’aquesta forma, el guanyador del Concurs de Cartells per a les Falles del pròxim any es portarà els 300 euros del premi i veurà com el seu cartell es converteix en la imatge anunciadora de les festes josefines. Segons ha volgut assenyalar la mateixa Monferrer, “cal agrair tant el treball de les persones que desinteressadament han format part del jurat, com la de la desena de persones que un any més han fet que el concurs de cartells de Falles seguisca a un gran nivell”. Serà durant el mes de novembre quan la totalitat de les obres seran exposades en el CMC La Mercè perquè tota la ciutadania puga comprovar el creixent nivell dels cartells presentats.

ValenciàEspañol