L’art flamenc inundarà el parc de la panderola de Vila-real amb la Fira d’Abril

La tradicional encesa de l'enllumenat i la degustació de mançanilla obrirà l'esdeveniment aquest divendres 20, a les 21.00 hores.

141
L'acte se celebrà el passat divendres 22 de juny a la vesprada, en la sala d'actes del Centre Cultural de la localitat L'alcalde els felicità pels seus triomfs i els animà a seguir esforçant-se la pròxima temporada

El parc de la Panderola tornarà a vestir-se de flamenc els pròxims dies 20, 21 i 22 per a acollir la sisena edició de la Fira d’Abril. Una nova convocatòria organitzada per l’Associació Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real, en col·laboració l’Ajuntament de Vila-real, que comptarà amb una completa programació en la qual no faltaran els balls, les actuacions musicals i els espectacles eqüestres.

La tradicional encesa de l’enllumenat i la degustació de mançanilla obrirà l’esdeveniment aquest divendres 20, a les 21.00 hores. A les 22.30 hores actuarà el grup Desandar. El dissabte 21 començarà la jornada amb un esmorzar popular a les 10.30 hores. A les 14.30 hores serà el torn del dinar de germanor i a les 18.00 hores s’oferirà una sessió de ‘tardeo’ amb el grup Jakaranda. A les 22.00 hores actuaran el quadre de ball de l’Associació Cultural Flamenca d’Albal i el quadre de ball local Passió Flamenca. Una hora després serà torn de l’espectacle que oferirà el grup Jarité.

El diumenge, després de l’esmorzar popular, programat per a les 10.00 hores, s’oferirà un espectacle eqüestre (11.30 hores) a càrrec d’Hípica Rabel Chano. A les 14.30 hores hi haurà una degustació gastronòmica i a les 18.00 hores actuarà el quadre de ball infantil i grup de sevillanes Jarana. La fira tancarà les seues portes a les 20.00 hores.
El regidor de Turisme, Diego Vila, anima els veïns a participar en aquesta trobada que “durant tres dies ens transportarà a Sevilla, especialment a aquells nostàlgics d’aquesta cita que provenen de terres andaluses i que són milers en la nostra ciutat”.