10.2 C
Valencia

“Les floretes del PP” per Mónica Álvaro

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Doncs sí, de flors i violes va el congrés provincial del PP del cap de setmana. Una llista que els ha quedat d’allò més apanyada, oiga. Miguel Angel Barrachina encapçalant, Portaveu, o premi de consolació per a Vicente Sales, que dit siga tot, el xic esperava més i no podia aspirar a menys. I de Secretaria General la primera que passava per allí, la Sra. Elena Vicente Ruiz. I dic que passava per allí perquè pocs mèrits més s’acumulen en el currículum de l’actual diputada de benestar social en l’entitat provincial; eterna segundona en la Vall d’Uixò, primer amb Bonig, ara amb Clavell, era la que tenien més prop, o almenys més prop de la Plaça les Aules per a controlar a Sales no siga que este es desbarre. Altres figures com Merche Mallol o la també senadora Salomé Pradas acumulaven una carrera més vistosa però no han sigut preses en consideració.

I Barrachina per a un Congrés deslluït, amb més  cactus que floretes, ha tirat mà del què tenia més a prop i s’ha cobrat cara la tíbia defensa de l’estriba. Eixe paperot en el qual hem vist actuar al diputat i flamant president del PP de Castelló que no sabia com sortir del pas de l’empastre que ells mateixa han generat. I així, tirant de favors prestats, no se li acudeix un altra que convidar a Herrando, el portaveu del Congrés més dispers de la història del PP i, agafen-se vostès a la cadira, al Sr. Iñigo de la Serna, Ministre de Foment.

Lo de la Serna és de traca. Me’l porten al pobre home a Castelló amb el ressó encara de les declaracions embolicades del seu Secretari d’Estat en les que a més de barrejar el tercer fil, el ancho ibèrico, el jamón serrano,  el segon carril, el fil d’aram, l’AVE i rodalies Castelló-València, quan aconseguim desxifrar què no volia dir este senyor,  descobrim que el que passarà segons el  Secretario es que quan vinga l’AVE este es tindrà que pegar i barallar per a passar per la mateixa via que els rodalies. I ja es poden imaginar que en una trifurca entre un AVE i un rodalies, qui pot ixir perdent.  En resum, que se’n vagen vostès en autobús a València (si no col·lapsen l’A7 amb obres de nou) perquè en tren tardaran una eternitat.

Doncs si les notícies eren roïns faltava el darrer invent “made Partit Popular”: el tren laboratori (jure i per jure que això no m’ho he inventat jo sino Barelles, el Subdelegat del govern). Eixe tren no és una farmàcia de fórmules magistrals i crecepelo en rodetes, sino un AVE que no és ni de pràctiques, no és ni de la L, sino una cosa estranya, com de joguet, ja que el de veritat  no ha vingut  en març com va prometre Moragues, que ara s’amaga sota les pedres, sino “cuando sea seguro porque la Seguridad es lo primero”. Ara se’n recorden de la seguretat?? No estaven contemplades les proves de seguretat abans? Poca confiança ens donen als possibles usuaris.

- Publicitat -

I per si tot això fora poc, me coronen tot el pastís amb la recent votació  i aprovació dels pressupostos generals de l’estat on les comarques de Castelló no hem pintat fava i ens ha tocat menys premi que a Vicente Sales, que ja es dir. Res, ni rodalies al nord, ni variants per a l’alliberament de l’AP7 ni corredor mediterrani. Res.

I tot això, embolicat amb banderoles del PP, li ho serveixen en safata al ministre en el congres este del Papa Luna, on els vora 40 periodistes acreditats no sabran quina de totes les notícies destacables que fan referencia a la seua cartera (la ministerial) i que afecten directament a la província més oblidada i marginada de l’estat espanyol triar per apuntar a la diana d’un blanco fàcil com és en estos moments el Sr. de la Serna.

- Publicitat -

Ja poden tirar-se floretes este cap de setmana els membres del Partit Popular, ja poden…perquè a la resta el que ens han tocat recentment han sigut els testets.

Mónica Álvaro és portaveu adjunta del grup parlamentari Compromís a les Corts Valencianes.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,332FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Alcora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Onda estrena ‘oficialment’ Nadal amb l’encesa de llums

Dos óssos gegants han acompanyat l'alcaldessa i la regidora de festes en la màgia de l'inici d'unes celebracions que ofereixen una àmplia programació virtual i presencial amb més d'una vintena d'actes.

SAÓ guanya les eleccions al claustre de l’UJI

És la tercera vegada consecutiva que guanya els comicis electorals universitaris.

Sanitat registra 1.722 nous casos de coronavirus i 13 defuncions

Per províncies els nous casos positius són: 143 a Castelló, 520 a Alacant i 1.059 a València.

Facebook i Instagram eliminaran les ‘fake news’ contra les vacunes de la Covid-19

Algunes de les informacions que no admetran les dues xarxes socials són les afirmacions que les vacunes contenen microxips o les teories conspiratives que s’han demostrat falses, com que s’està utilitzant sense el seu consentiment poblacions específiques per a provar la seguretat de la vacuna.

Investigadores Vila-realenques de batxillerat guanyen un certamen del CSIC

Dues estudiantes de 1r de Batxillerat del Col·legi Santa Maria de Vila-real han aconseguit el 1r premi en el XXXII Congrés Joves investigadors, el més prestigiós d’Espanya a nivell juvenil, organitzat per l'Institut de la Joventut, el Ministeri d'Universitats i el CSIC.
- Advertisement -

: Valencià