04:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les floristeries de València engalanen de flors la Basílica de la Mare de Déu

Els floristes de València i de l’àrea metropolitana han decorat aquesta nit amb centenars de flors la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats amb motiu de la celebració aquest dijous d’una missa en homenatge a la Mare de Déu organitzada per la Comissió de la Festa dels Floristes.

Per a la decoració de la Basílica “les floristeries donen centenars de flors, també de proveïdors, com a roses, íliums, orquídies, margarides, gladiols o clavells, entre altres, amb les quals adornen l’altar, les capelles, el presbiteri i el púlpit”, han indicat fonts de la Comissió de la Festa dels Floristes.

En la decoració, la missa i l’homenatge participen floristeries de la capital, entre elles les de la plaça de l’Ajuntament, de pobles propers i de l’Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT).

Així mateix, moltes floristeries participants “han tancat aquest dijous abans de les 13 hores i les de la plaça de l’Ajuntament tot el dia, perquè tots els seus empleats puguen anar a la Basílica a venerar a la Verge dels Desemparats”, han afegit.

La Festa dels Floristes a la Mare de Déu “se celebra en la Basílica des de l’any 1885 i des d’enguany compta amb quatre nous clavaris”, segons les mateixes fonts.

Últimas noticias

Contenido relacionado