14:12 - miércoles, 6 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’art de les flors del londinenc Covent Garden triomfa en El Poble Nou de Benitatxell

L'art de les flors del Covent Garden de Londres (el mercat de flors de la pel·lícula Mi Fair Lady) va conquistar ahir El Poble Nou de Benitatxell amb el taller floral organitzat amb motiu de Sant Valentí per la regidoria d'Igualtat, a càrrec Myra van ‘t Hoff.

L’art de les flors del Covent Garden de Londres (el mercat de flors de la pel·lícula Mi Fair Lady) va conquistar ahir El Poble Nou de Benitatxell amb el taller floral organitzat amb motiu de Sant Valentí per la regidoria d’Igualtat, a càrrec Myra van ‘t Hoff. Lupe Miñana, la qual ha aprés floristeria a Londres i ha col·laborat amb Shane Connolly, el Royal Florist de la Casa Reial britànica, va impartir aquest curs en què les quinze participants van aprendre a elaborar un ramell al més pur estil “british”.

En concret, un ram en espiral de forma redona en què es van usar cinc roses de to rosa, branques de flor de cera, alelíes, roses ramificades pitiminí color crema, ranuncles rojos i anemones de diferents tonalitats. Totes les flors es van adquirir en la floristeria del Mercat Municipal i importades d’Holanda. Per al fullatge la florista va optar per l’ixal i la “pistachera”.

“El curs ha tingut una increïble acollida, de fet hi ha hagut moltes persones que s’han quedat en llista d’espera ja que les places eren limitades. No descartem realitzar un altre taller més avant. Els participants van eixir relaxats, feliços i amb molt bona energia. Tots els buquets eren especials i únics perquè com va dir la professora els ramells més bells són els que no són perfectes” va destacar Myra van ‘t Hoff.

Lupe, que és de Xàbia, va anar fa sis anys a Londres. Allí es va apuntar al seu primer taller en el Convent Garden. Després es va matricular en l’escola Lewisham Southwark College. Ha treballat en botigues emblemàtiques londinenques d’art floral. Ara ha tornat a la Marina Alta. Vol obrir ací el seu taller floral i treballar amb flors orgàniques (sense pesticides) cultivades per ella mateixa

Últimas noticias

Contenido relacionado