El foc calcina una nau d’electrodomèstics a Alacant i obliga a desallotjar cent persones

Durant l'operatiu, més d'un centenar de persones van ser desallotjades de naus pròximes i un gimnàs pel fum,

PublicitatAVL

Un incendi que es va produir dimecres de vesprada en una nau industrial d’electrodomèstics d’Alacant –i que va ser extingit a la nit– ha arrasat el local, tot i que s’ha aconseguit salvar l’estructura després de les tasques d’extinció.

Durant l’operatiu, més d’un centenar de persones van ser desallotjades de naus pròximes i un gimnàs pel fum, segons ha informat l’Ajuntament de la ciutat.

PublicitatRovira  

Vora trenta bombers del Servici de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de l’Ajuntament d’Alacant (SPEIS) van ser mobilitzats per a intervindre, durant hores, en les tasques d’extinció d’un “complicat” incendi originat a l’interior d’una nau industrial d’aparells electrodomèstics, situada al carrer Beneixama, que ha quedat calcinada.

El SPEIS va rebre l’avís cap a les 18.00 hores d’ahir i fins al lloc de l’incendi industrial es van desplaçar huit dotacions completes, sis de bombers de l’Ajuntament i dos de reforç del Consorci de la Diputació, amb una trentena de bombers, així com diverses cubes d’aigua de l’UTE de Neteja.

Publicitat