9:22 pm - viernes, 28 febrero 2020

Puig anuncia un abonament especial a 7 euros amb viatges il·limitats durant 7 dies...

Ximo Puig ha anunciat el llançament d'un abonament específic de transport que permetrà viatges il·limitats durant 7 dies les setmanes grans de Falles, Fogueres i Magdalena.

Alacant aprova iniciar els tràmits perquè les Fogueres siguen Patrimoni de la Humanitat

El ple de l'Ajuntament ha aprovat per unanimitat iniciar els tràmits per a sol·licitar la declaració com a Patrimoni de la Humanitat de les Fogueres.

La Cremà posa fi a les Fogueres de Sant Vicent 2018

Els 22 monuments van ser devorats pel foc durant la matinada del diumenge al dilluns.

El foc va devorar els 178 monuments en una Nit de la Cremà sense...

Uns minuts abans de la mitjanit, amb el tret de la Palmera de la pirotècnia dels Germans Ferrández donava inici a la cremà de les Fogueres d'Alacant.

La foguera Port d’Alacant va guanyar el concurs d’Amstel i va tenir un sopar...

Amstel com un dels patrocinadors de les Fogueres d'Alacant al costat de la Federació de Fogueres van engegar una iniciativa en la qual es reconeixia el treball dels milers de foguerers que componen aquesta festa en la seua 90 aniversari.

La mascletà en homenatge als Bombers del SPEIS de Pirotècnia Saragossana s’ha quedat fluixa

El cos de bombers del SPEIS ha tingut el seu homenatge en la quarta sessió del XXXI Concurs de Mascletada que es desenvolupa en la plaça dels Estels i que ha tingut com a protagonistes els focs artificials de Pirotècnia Saragossana.

Política Lingüística lliuara els premis als Llibrets de Fogueres 2018

S'han otorgat 40 premis a fogueres i barraques, que rebran un total de 45.000 euros. El primer premi ha recaigut en la Foguera Sèneca Autobusos d'Alacant.

Xàbia realitza durant Fogueres una campanya de sensibilització i prevenció del consum d’alcohol i...

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de Xàbia realitzarà una campanya de conscienciació i informació durant les festes de Fogueres de Sant Joan.

Reyes Martí va fer vibrar la plaça dels Estels en la primera mascletada de...

Reyes Martí va disparar la primera mascletada de les Fogueres del 90 Aniversari en la plaça dels Estels. El color morat dels petards suposava una picada d'ullet i al·legat contra la violència de gènere. L'alacantí Pedro Luis Sirvent protagonitzarà la mascletada del diumenge 3 de juny que retrà homenatge a tots els foguerers.

La investigadora alacantina Núria Oliver Ramírez va ser l’encarregada del pregó de les Fogueres...

La investigadora alacantina Núria Oliver Ramírez va procedir a llegir el pregó en la balconada de l'Ajuntament enfront dels milers d'alacantins que s'amuntegaven en la plaça. Anteriorment a la lectura, va haver-hi una desfilada on van participar l'alcalde, el regidor de Festes al costat de les Belleas del Foc Adulta, Aleida González i la infantil Andrea de la Canella Moya, a més de la pregonera. Amb el pregó dóna inici a l'obertura de les Fogueres 2018 en el qual enguany compleix el seu 90 aniversari.