18:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Foios completarà la Ronda de Circumval·lació amb l’ajuda de la Diputació

En concret, la intenció del Consistori de Foios és destinar el muntant econòmic del Pla Provincial d’Obres i Serveis disponible per a aquest exercici en escometre les expropiacions i adquisicions de terrenys per tal de poder iniciar posteriorment les obres. Uns treballs que, des de l’equip de govern municipal, es confia en poder començar a executar al llarg del 2018. «La nostra intenció és iniciar el procés d’expropiació i adquisició dels terrenys amb els recursos aportats per la Diputació de València, perquè el any vinent, amb els fons provincials i la disposició econòmica que puga aportar l’Ajuntament de Foios, poder encetar els treballs d’execució d’aquesta infraestructura de gran importància per a la nostra localitat», ha explicat l’alcalde Sergi Ruiz.

La vicepresidenta, Maria Josep Amigó, ha manifestat que des de la Diputació de València «sempre estarem al costat dels Ajuntaments i, en particular, amb el de Foios per ajudar i col·laborar amb el Consistori per tal que es puguen executar aquelles actuacions que aposten per millorar la qualitat de vida de les veïnes i veïns», ha assegurat. La vicepresidenta ha reivindicat «l’autonomia municipal a l’hora de definir quines actuacions resulten prioritàries i constitueixen necessitats reals per a cadascun dels municipis», en la línia marcada «pel nou equip de govern de la Diputació», ha subratllat.

Sergi Ruiz ha agraït a la Diputació de València els fons aportats per a la materialització d’aquestes actuacions. «Actualment s’inverteix més i millor, d’acord amb les necessitats reals que tenim els municipis», ha incidit. Així mateix, Ruiz ha indicat que la intenció de l’equip de govern municipal se centra «en redistribuir els recursos disponibles amb actuacions d’envergadura menuda, però que contribueixen a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Foios», ha ressaltat.

Últimas noticias

Contenido relacionado