Foment invertirà 820.000 euros per adequar l’aparcament de l’estació de Nules

El portaveu del PP de Nules, Mario García, apunta que, “Adif inicia en setmanes les obres de l'aparcament de l'estació que va gestionar en 2013 el PP i que construiran una millora per a tots els veïns de Nules”.

El regidor i portaveu del Partit Popular a Nules, Mario García, ha visitat aquesta passada setmana, al costat del president del Partit Popular a Castelló, Miguel Barrachina, la infraestructura en la qual el Ministeri de Foment invertirà més de 820.000 euros per a adequar l’aparcament de l’estació de tren per a ús de viatgers i veïns. “Es tracta d’una inversió notable que permetrà atendre una reivindicació que des del PP vam reclamar durant la nostra etapa de govern, i que el 31 de desembre de 2013 es va traduir en una encomana de gestió a Adif”, ha assenyalat el regidor del Partit Popular a Nules.
“Aquestes són les vertaderes necessitats del nostre municipi, per les quals lluitem durant la nostra etapa de govern i que avui, des de l’oposició, vam seguir reivindicant”, ha assenyalat García.
“I queda molt per fer”, ha assenyalat Miguel Barrachina. “Perquè el nostre projecte és el de les oportunitats, el del creixement i el del futur. I a Nules, que amb aquest aparcament veurà millorades les seues prestacions, el PP segueix obstinat a aconseguir els millors èxits per a la població, perquè des de la il·lusió, des del pensament liberal que garanteix el desenvolupament, treballem per a respondre a necessitats i donar servei als nostres veïns enfront de coalicions de perdedors units únicament pel rancor”.
L’adequació de l’aparcament de l’estació va ser licitada el 3 de desembre de 2016 i adjudicada el 27 de juliol per un import de 820.111,65 euros. “L’inici de les obres, que està previst que siga imminent, millorarà les condicions de la nostra estació, donant un servei òptim a tota Nules, i ho farà front als qui, lamentablement, solament es dediquen a malgastar els fons públics de tots els veïns”, ha finalitzat García.

CatalàEspañol