Xixona acull el projecte #InSostenible del Fons Valencià per la Solidaritat

Durant aquesta setmana es duran a terme diverses activitats en la localitat que tindran com a objectiu conscienciar sobre la necessitat de tenir uns hàbits de consum més responsables.

La sala municipal El Teatret de Xixona ha acollit l’acte de presentació del projecte #Insostenible del Fons Valencià per la Solidaritat.

L’alcaldessa del municipi, Isabel López Galera i el gerent del Fons, Esteve Ordiñana Bataller, han donat a conèixer el projecte, que té com a objectiu informar i sensibilitzar a la població valenciana sobre què són els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides i de la importància de la seua participació per a aconseguir-los, incidint en la producció i el consum sostenible, amb la finalitat d’enfortir la presa de consciència sobre els hàbits de consum responsables.

Rovira  

El projecte #Insostenible, cofinançat per la Direcció general de Cooperació de la Generalitat Valenciana, està format per un conjunt d’accions concienciadores, com l’exposició “#Insostenible. Un camí cap a la sostenibilitat”, que podrà visitar-se fins al 24 de novembre en la sala d’exposicions El Teatret en horari de 17:30 fins a les 20:30 hores.

Dins de la programació d’activitats del projecte que es desenvoluparan a Xixona també destaca el taller “Sóc conscient de quin consum faig”, en el qual participaran alumnes dels col·legis Sagrada Família i Eloy Coloma, al costat de l’IES Xixona.

Finalment, i dirigit a un públic familiar, demà dimecres 21 de novembre, a les 18:00 hores, es representarà en el Teatret el conte teatralizat “Anem a cercar un tresor” de Janosch, una història pensada per a sensibilitzar i conscienciar al públic sobre la necessitat i la urgència de canviar els hàbits i la forma de consum per a no acabar amb el planeta.

El projecte #Insostenible ha recorregut ja 18 municipis de la Comunitat Valenciana i finalitza el seu itinerari de 2018 a Xixona, amb un total de més de 2.789 visites a l’exposició, 1.816 participants en els tallers i 927 persones assistents a les activitats lúdiques del projecte, fins avui.

PublicitatJuega Limpio Orihuela