Ford Almussafes conclou aquest divendres l’ERTE amb un atur de tota la producció

L'expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTE) que s'aplica en Ford Almussafes des del mes de novembre conclou aquest divendres amb un atur de tota la producció de la planta, tant en fabricació com en motors.

L’expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTE) que s’aplica en Ford Almussafes des del mes de novembre conclou aquest divendres amb un atur de tota la producció de la planta, tant en fabricació com en motors.

La seua finalització suposa la volta a la normalitat de la factoria després d’un trimestre de diverses jornades de suspensions d’ocupació que es va iniciar amb dos dies d’atur al novembre i va continuar amb una aturada de quasi tres setmanes al desembre que va incloure el període nadalenc.

Aquesta setmana pararà, en la planta de motors, l’àrea de muntatge els dies 23, 24 i 25 i el de mecanitzats el 24 i el 25, un dia menys, ja que envia peces de motors per al seu assemblatge en altres plantes de la multinacional, ha informat el secretari general d’UGT-Ford, Carlos Faubel.

També el dia 25, divendres, pararà pel ERTE la planta de fabricació, amb el que aqueixa jornada no hi haurà producció de cap mena en la factoria.

Segons Faubel, aquesta suspensió d’ocupació que ara acaba serà l’única mesura que, en principi, es prenga per a aquest primer trimestre, però cal veure com evolucionen els plans de producció de la planta.

A la fi de febrer se celebrarà l’habitual reunió anual dels sindicats de les plantes de Ford a Europa, en la qual s’analitzarà la situació de la reestructuració de la multinacional en el conjunt europeu, i per a març s’espera mantindre una trobada amb la direcció europea sobre els plans d’aprimament de l’estructura en aquest àmbit.

Publicitat