L’Ajuntament d’Alfafar compromès amb la formació a les seues associacions

S'ha dut a terme una nova sessió formativa sobre gestió documental en el consistori.

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alfafar va dur a terme la setmana passada una nova sessió formativa del Curse-Taller “Obligacions Documentals de les Associacions”, impartida per la Fundació HortaSud en el saló de plens del consistori.

Durant aquesta sessió formativa, les associacions assistents van ser assessorades i dotades d’eines perquè la gestió i desenvolupament d’accions de les seues entitats estiguen actualitzades i regulades conforme a la llei vigent en matèria d’associacionisme local.

Des del servei de la Secretaria General de l’Ajuntament d’Alfafar, màxim responsable de la gestió i actualització del Registre Municipal d’Associacions, s’ha dut a terme el seguiment de l’organització i desenvolupament d’aquesta formació, com a compromís amb la ciutadania d’Alfafar arreplegat en la Carta de Serveis Municipal.

En els pròxims dies el teixit associatiu d’Alfafar serà novament convocat per a la celebració d’una altra formació, sent en aquesta ocasió el contingut proposat per a la mateixa, les obligacions fiscals de les associacions i tot el relacionat amb aquesta temàtica.

Publicitat