La foto que ha posat nerviosos als caps de personal de Mercadona

Una indiscreció d'una de les treballadores ha fet que una foto d'uniforme es convertisca en viral.

Mercadona com companyia valenciana de distribució de queviures ha vetlat per la seua imatge des que l’empresari Joan Roig la fundara en l’any 1981, de vegades alguns dels seus continguts s’han fet famosos, com el fil musical del supermercat. Altres menys agradables el van portar a ser objectiu del programa Salvados en l’any 2012. La marca sempre ha eixit airosa dels conflictes i ha fet del seu propietari una de les companyies més prosperes d’Espanya.

Però no sempre tot pot estar controlat, durant la passada nit de Nadal una foto que va fer una empleada es va fer viral. On ensenyava el sostenidor amb un text que deia “La fruitera de Mercadona, li desitja bones festes”. On clarament es veia que mostrava la roba interior alçant-se l’uniforme de l’empresa. Una foto que no ha fet més que rodar per grups de xarxes socials i missatgeria instantània.

Una indiscreció seria la que podria identificar a aquesta empleada en fer difusió de la seua mà amb un anell. Aquest fet podria traure de l’anonimat l’autora d’una foto, que de segur, no ha fet gens de gràcia als caps de personal de l’empresa.

CatalanSpanish