7.5 C
Valencia

Francisco Potenciano, nomenat director general del Palau dels Arts

Li correspon la gestió ordinària o administrativa de les activitats de la Fundació, amb subjecció a les directrius emanades del Patronat i de la Comissió Executiva

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El fins ara director econòmic del Palau dels Arts Reina Sofia de València, Francisco José Potenciano, ha estat nomenat director general del coliseu valencià, amb efectes a partir del 21 de maig de 2018.

Així ho ha acordat el Patronat de la Fundació Palau dels Arts, segons la resolució publicada aquest dimarts en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

El Patronat, en la seua reunió del 21 de maig, va acordar nomenar a Francisco José Potenciano Moreno com a director general del Palau dels Arts Reina Sofia, a qui li correspon la gestió ordinària o administrativa de les activitats de la Fundació, amb subjecció a les directrius emanades del Patronat i de la Comissió Executiva.

El DOGV dóna publicitat a aquest nomenament, “vist que el contracte s’ha formalitzat adequant-se plenament al que es disposa en l’article 1 del Decret llei 1/2011, de 30 de setembre, del Consell, de mesures urgents de règim economicofinancer del sector públic empresarial i fundacional”. EFE

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,295FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura DipVal_PMUS
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Carolina Ferre i Eugeni Alemany presenten les campanades del 2021 d’À Punt

La cita de Cap d'Any serà un programa especial que començarà amb un espai dedicat a l'humor des d'un hotel i continuarà la festa des d'un balcó de la plaça de l'Ajuntament de València.

Albaida rebutja el maltractament animal

S’han donat casos en les últimes setmanes de brutalitat contra gats del carrer pel qual s’han obert diligències penals per les forces de seguretat, que avisen que poden concloure en multa de fins a 30 mil euros i presó de fins a 1 any.

Els veïns d’Onda podran guanyar premis amb el reciclatge

Les empreses tecnològiques trien Onda com a ciutat intel·ligent per a posar en marxa la prova pilot de Reciclabox.

‘L’Alcora Emprén’, un pla de suport a emprenedors i nous negocis

Està integrat per accions impulsades des de l'Ajuntament, la Caixa Rural de l'Alcora i el Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics.

La Diputació de Castelló adjudica el servei d’Educació Ambiental per a pobles de menys de 5.000 habitants

Ignasi Garcia: “Donem suport al veïnat, comerços i associacions de les localitats més menudes perquè puguen separar bé els residus i en igualtat de condicions que a les zones urbanes”.
- Advertisement -

: Valencià