El fred polar en la Comunitat deixa forts descensos de les mínimes, amb 7 graus negatius

Les temperatures mínimes de la Comunitat Valenciana han registrat hui forts descensos de fins a huit graus respecte ahir i valors que s'han situat hui en set graus sota zero a l'interior sud de la província d'Alacant.

PublicitatAVL

Les temperatures mínimes de la Comunitat Valenciana han registrat hui forts descensos de fins a huit graus respecte ahir i valors que s’han situat hui en set graus sota zero a l’interior sud de la província d’Alacant.

Segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), les baixades més importants s’han registrat en les poblacions del Pinós, amb huit graus menys que ahir (ha passat d’un a menys 7 graus) i Oliva amb set graus menys (en passar de 8 a un grau).

PublicitatRovira  

Les temperatures mínimes més destacades registrades a la província de Castelló han sigut els 5 graus sota zero de Castellfort, els zero graus de Vinaròs, un grau a Sogorb i tres graus a Castelló.

A la província de València les mínimes més significatives han sigut menys tres graus a Utiel, menys dos graus a Xàtiva i Manises, un grau a Oliva i dos graus a València i Polinyà del Xúquer.

Les temperatures mínimes més destacades registrades a la província d’Alacant han sigut els 7 graus sota zero del Pinós, un grau a Alacant i El Altet, dos graus a Rojales i els 5 graus de Xàbia.

Publicitat