Les temperatures baixen a -7,4° a l’espera que entre el fred polar en la Comunitat

Les temperatures mínimes de la passada matinada en la Comunitat Valenciana han baixat fins als 7,4 graus sota zero a Ademús, a l'espera que a partir del dijous es produïsca l'entrada d'aire fred polar que durant el cap de setmana acostara les gelades al litoral.

Les temperatures mínimes de la passada matinada en la Comunitat Valenciana han baixat fins als 7,4 graus sota zero a Ademús, a l’espera que a partir del dijous es produïsca l’entrada d’aire fred polar que durant el cap de setmana acostara les gelades al litoral.

Segons dades de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), també s’han registrat mínimes de -4,8 graus a Utiel; -4,1 al Pinós; -4 a Xalans; -4 a Vilafranca; -3,5 a Villena; -2,8 en Fontanars; -1,6 en Fredes; i -1,4 a Morella.

Rovira  

En les capitals de província, les mínimes aquesta matinada han sigut de 3.9 graus a Castelló; 4,1 a Alacant i 5,6 graus a València.

Aemet assenyala que la previsió és que a partir del dijous, quan el vent amainará, es produirà una entrada d’aire fred polar i la combinació d’aire fred i vent en calma afavorirà que les nits més fredes siguen les del divendres i dissabte, amb gelades acostant-se al litoral.

A més, el litoral i interior nord de la província de Castelló estaran fins al dijous en alerta grogues per vents forts que podrien aconseguir ratxes màximes de 80 quilòmetres per hora.

Altres mínimes registrades durant la pansa nit han sigut un grau sota zero a Castellfort; zero graus a Vinaròs i a Sogorb; un grau a Manises i 3 a Xàtiva.

PublicitatAVL Sant Vicent Ferrer Juega Limpio Orihuela