‘Freedom’, la xarxa social per a mantindre connectats als afiliats del PP

La direcció pretén que es cree un fòrum de debat en el qual els votants també puguen opinar sobre l'ideari del partit

PublicitatAVL

Les noves tecnologies han revolucionat la indústria, les comunicacions i el màrqueting polític. ‘Freedom Social Technology’ és una aplicació enfocada exclusivament a partits polítics que té com a objectiu oferir una opció de confiança i eficient per a modernitzar qualsevol moviment. A Espanya, el Partit Popular compta amb esta aplicació, la qual permet connectar a militants i afiliats perquè així puguen tindre relació.

PublicitatRovira  

Esta xarxa social va ser presentada el mes de gener passat durant la Convenció Nacional del Partit Popular, que portava per lema Espanya en llibertat, en sintonia amb el nom d’esta aplicació. Allí es va instal·lar un estand al costat del plenari perquè tots aquells convidats a l’esdeveniment pogueren familiaritzar-se amb ella.

Des del PP, pretenen que esta xarxa social es convertisca en l’aplicació dels afiliats del partit, amb la qual localitzar a altres militants en el seu lloc de residència o contactar amb ells per a poder tindre relació. La direcció també pretén que es cree un fòrum de debat en el qual els votants també puguen opinar sobre l’ideari del partit.