Afectats sis xiquets i una dona per una fugida de clor en la piscina municipal d’Oliva

Anit van haver de ser atesos sis xiquets i una dona a conseqüència d'una fugida de clor en la piscina municipal d'Oliva, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers de València.

clor

Anit van haver de ser atesos sis xiquets i una dona a conseqüència d’una fugida de clor en la piscina municipal d’Oliva, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers de València.

Segons les fonts del Consorci, anit a les 20:22 hores van rebre un avís per una hipercloració de l’aigua de la piscina municipal d’Oliva. La fugida de clor va afectar a una desena de xiquets i a una dona, que van ser atesos per mitjans sanitaris.

Es van desplaçar bombers dels parcs d’Oliva i Gandia, que van ventilar el pavelló i desallotjaren la piscina municipal. Amés, van prendre diferents mostres i mesuraments del clor en l’aigua.

El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) ha informat que els serveis sanitaris van traslladar a una dona i a un xiqueta en una unitat del Suport Vital Bàsic (SVB) a l’Hospital de Gandia. D’altra banda, una ambulància va traslladar als altres cinc xiquets al centre de salut d’Oliva.

Publicitat